søndag 17. oktober 2010

Om permisjon og svigerforeldre....

Jeg tenkte jeg bare skulle nevne hvor glad jeg faktisk er for å bo i et land der man får Mammaperm !!Det er en genial ordning, som det ikke er alle forunnt å oppleve....Jeg har kun 10 ukers erfaring i "ordningen", men syns foreløpig det er fantastisk å få lov til å få betalt for å være sammen med min lille gutt og se hvordan dagene går og hvordan han utvikler seg.
I Usa, som de fleste sikkert vet, får mammaene kun 6 ukers permisjon etter babyen er født, før de kastes tilbake i arbeidslivet igjen....Og det er heller ingen selvfølge at de får betalt i disse 6 ukene ( det kommer an på arbeidsgiveren), så jeg må bare si at jeg er sååå takknemlig for at jeg ennå har flere måneder igjen før jeg skal tilbake til jobb! ( Ingenting å si på jobben...stortrives der og ,men nå var det permisjonen vi snakket om...)

Vi har fortiden besøk av mine svigerforeldre fra USA, som har kommet laaang vei for å hilse på deres første barnebarn! Det er stas, både for de og for oss.....Jeg får testet kokkeferdighetene ( for man må jo ha litt ekstra god mat med så selebert besøk), og de får smake på resultatet som ikke alltid er like vellykket....Idag, f.eks. lagde jeg Brownice (fra pose, selvfølgelig) som vi skulle ha til kaffen, men den ble så misslykka om det går ann.....(Kan telle på en hånd de posebrowniene jeg faktisk har fått til...)
Kantene ble overstekt, også ble den helt rennende i midten......men den smakte NYDELIG!
Jeg får si som svigerfar: Den blir værre i magen.....

Det var alt for nå.....får se å være litt sosial her. Nå er det filmkveld med svigers, mann og baby:) 

3 kommentarer:

  1. Velkommen til Blogglandia..:-)faktisk ganske mange av oss her allerede. Koselig å følge deg videre da. Beate

    SvarSlett
  2. hei, tenkte jag bare skulle si at jeg har to blogger. Den krestive som er åpen for alle - og en privat der jeg legger ut litt bilder av barna og slikt. Sender deg en link på mail, så kan du se ....

    SvarSlett
  3. Så koselig, Sidsel! Gleder meg til å følge deg på den private og!!

    SvarSlett

Koselige kommentarer fra koselige lesere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...