fredag 5. august 2011

Prøver meg på litt blogging igjen...

Hei mine venner i og utenfor bloggeland.
Det var vært så stille på denne bloggen nå, at dere trodde vel jeg hadde slutta helt?
Neida....det er bare motivasjonen som har vært litt borte. Men nå kjenner jeg at skrivelysten sakte men sikker kommer snikende tilbake.

Siden sist dere hørte fra meg, har jeg:

Sluttet å spise sunt............
Det er en sannhet med modifikasjoner, siden jeg spiser normal kost, INKLUDERT sukker!Ja, jeg vet......helt ille....jeg som var så godt i gang med sukkerstopp og et supersunt liv og greier. Så sprakk jeg altså helt. Dvs...jeg vet ikke helt om det kan kalles å sprekke. Fordi: I sist innlegg (som er noen måneder gammelt) fortalte jeg at jeg var gravid. Veldig koselig, såklart! Men jeg har fått helt fullstendig avsmak (ble kvalm, men nå er det gått over til bare å ikke ville ha) på alt som heter iherb produkter osv..... Jeg vet jo at det går an å leve sunt uten de produktene, men det var liksom der jeg hadde "satset litt", hvis jeg kan si det på den måten. Jeg skulle bli god på å lage sunt godteri, sunn sjokolade, kaker osv.....men så sa det stopp.
Det eneste jeg kan håpe på er at lysten kommer tilbake når babyen er ute om ca 4 uker.
Så nå spiser jeg altså kaker og is og sjokolade og alt som ille er......Litt MYE av det i perioder også. Ikke bra. Ikke bra.
Så da vet dere det!

Begynnt å jobbe igjen, og snart ute i permisjon igjen....

Etter påske begynnte jeg i jobb etter svangerskapspermisjonen, og jeg syns det var helt hærlig å være tilbake. Det var godt å komme seg ut av huset (selv om det ikke skortet på både diverse kaffeslaberas og andre veldig koselige sosiale happenings i løpet av permisjonstiden) og begynne å bruke hodet litt igjen, hvis man kan si det sånn.
Det var godt å merke at jeg fortsatt hadde evner til å jobbe....hehe.
Nå er jeg sykemeldt og snart klar for ny permisjon! Blir deilig det også!

Hekla endel "stuff", og så smått blitt bitt av strikkebasillen..

Om ikke bloggelysten har vært tilstede så har det ikke vært noe å si på heklelysten disse månedene. Det er ikke så veldig store prosjekter som har blitt til, men noe er det blitt produsert. Noe er ikke fullført og noe er rekt opp igjen og kastet .
Her er bare noe av det som er blitt produsert den siste tiden.....


Jeg tok utgangspunkt i DENNE OPPSKRIFTEN fra garnstudio.com på denne jakken. Jeg tilpasset  maskeantallet litt etter øyemål, pga at jeg brukte et annet garn enn det som stod i oppskriften. Syns den ble ganske så "guttete", selv om den er hekla....
Heklenål nr 6 (tror jeg det var) og ganske tjukt garn.....husker ikke navn nå, da det er en stund siden den ble ferdig, men det er kjøpt på Europris!


Heklateppe til babyen vår i babyull fra Europris.

Tre gensere er ferdig produsert til lille, store barnehagegutten vår....
Her er en av de:


Oppskrift har jeg komponert selv...hehe. Flaks at den passa!
By the way: Raglanfelling er genialt.....og VELDIG lett å lære seg. Jeg fant en veiledning på Judith sin strikkeblogg som det var bare å følge, og vips, så ble det bra, gitt....

Og mer strikkatøy ser det ut for at det blir...
Akkurat nå holder jeg på med DENNE til meg selv....

Så får vi se hvordan det går.....
Fargen er grå, selvfølgelig......da er den brukendes til det meste!

Ha en fin dag.....

3 kommentarer:

 1. så bra du blogger igjen - og lykke til med "inspurten"
  God helg

  SvarSlett
 2. Hei Synnøve. 2 gensere ligger ferdige her til Jonas og den ufødte babyen. Dvs. når byen blir litt større.Men så flink som du er til å strikke og hekle,så vet ikke jeg om jeg tørr gi deg dem. Drømte i natt at du rynket på nesa når du så dem,og sa ingen ting.Skal bli spennende å se reaksjonen din. :)

  SvarSlett
 3. Hehe, tante Åse! Jeg er kjempeglad for at du strikker til oss:) Kommer garantert ikke til å rynke på nesa....hehe. Du er morsom!

  SvarSlett

Koselige kommentarer fra koselige lesere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...