onsdag 4. april 2012

I love Mc Donalds!!

Oh yes!
Finnes det noe bedre enn en skikkelig saftig, smakfull Qarter punder meny? En STOR meny, vel og merke.
Og med Milkshake til drikke?
Etterfulgt av Mc flurry med daim og kaffe til dessert.OMG...får vann i munn bare av å skrive det her....

Hm?
Lavkarboen? Hvor det ble av den? Nei, den har vi ikke sett på noen dager...
Jeg er en skikkelig vimse.....
Eller kanskje "desperat" er det rette ordet for å beskrove meg akkurat nå?

Jeg begynnte på lavkarbo for nesten tre uker siden.....Har lest og lest, og fulgt oppskriften så godt jeg har kunnet, men om jeg går ned i vekt? NEI....
Og jeg MÅ( les:VIL) ned i vekt...FORT, og sånnt tull om at kroppen må venne seg til det i mange uker før det begynner å virke, nei det har jeg ikke tid til å vente på, altså!
Det nærmer seg jo bikinisessongen må vite.....(haha! Som om dere får se meg i bikini med det første....trukke det).

Så nå har jeg gått over til kaloritelling! Mye bedre følelse for den varianten altså....
Og det beste er at man kan spise alt mulig, bare man holder telling på kaloriene.....

PS! For dere som tror at jeg spiste alt det jeg nevnte i beg av innlegget her , så må dere tro om igjen.....jeg tok bare EN av de tingene jeg nevnte....pluss en pose med eplebiter. Ikke værst?

Nå er www.diett.no og den gode gamle kjøkkenvekta blitt mine bestevenner! Jeg veier maten og plotter inn hva jeg spiser, og det er en stor hjelp for å få skikkelig kontroll på matinntaket.

Jada, jada....så får vi se åssen dette går.

Ja, jeg surrer fælt....men jeg prøver da i det minste......:)

Ha en flott solskinnsdag! (Det har vi her på østlandet, hvertfall)

Klem

19 kommentarer:

 1. Hei.. som en god hjelp og veiledning,er d ikke dumt å melde seg inn i vg sin vektklubb,der får du mange gode råd,pluss at du får vite nøyaktig hvor mye kcalorier du må Ha .. lykke til. Jeg har gått ned 4.5kg på 4 uker ;)

  SvarSlett
 2. Hei.. som en god hjelp og veiledning,er d ikke dumt å melde seg inn i vg sin vektklubb,der får du mange gode råd,pluss at du får vite nøyaktig hvor mye kcalorier du må Ha .. lykke til. Jeg har gått ned 4.5kg på 4 uker ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kanskje jeg skal prøve det. Er litt redd for sånne organiserte greier. Tenker at jeg må få til noe jeg kan klare alene, og ikke gjøre meg avhengig av andre (vektklubb osv).Men mulig det hadde vært smart som en start...

   Slett
 3. Hei Synnove...Syntes du er flink jeg...Du prover iallefall! Jeg trives ogsaa best med "tell kalorier" metoden. Jeg er jo avhengig av noe sott hver dag...haha.....Men naar du teller kalorier saa kan man faktisk unne seg det paa slutten av dagen hvis en har vaert riktig flink:-) Jeg gikk ned det jeg hadde haapet paa 2 mnd (min trivsels vekt) etter jeg begynte sist sommer naa har jeg holdt meg paa samme vekt i 9mnd....Og jeg spiser nesten akkurat det jeg vil (bare litt mindre).....Saa gaar jeg turer med lillemann og da kommer energi saa det holder:-) lykke til!

  SvarSlett
 4. telle kalorier er smart - for som regel går det for mye inn, og for lite ut .....
  MEN ikke glem det viktigste..... TRIM - 1 time hver dag, og kiloene renner garantert av

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg trimmer, men en time hver dag funker ikke helt her i gården....satser på at noe er bedre enn ikke noe?

   Slett
 5. tenkte först dette var 1.april post :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe:) Neida, dette er ramme alvor..

   Slett
 6. Nå fikk jeg lyst på milkshake :) hahaha....
  Det er ikke lett å finne det som passer best for en selv. Lavkarbo er ikke noe for meg siden jeg ikke liker kjøtt :)
  Men har nå klart å legge bort sjokolade og annen snop og har heller ingen lyst på det for tiden - en herlig følelse!
  Også trener jeg ca 3 ganger i uka, jeg vet det virker, men jeg har så dårlig tid og vil se supre resultater NÅ! Tålmodig? Ikke akkurat :))

  God påske,
  klem

  SvarSlett
 7. Kveldstrim uten barn er ikke så lett å få til, det skjønner jeg jo, men det er ikke noe problem å få til 1 time trim hver dag om trim kommer før hekle/strikketøy, husvask, klesvask eller andre aktiviteter. Så lenge du har en i vogn, er jo det super trim, og bare deilig med en formiddagstur..... (prøvd og erfart av en 6 barns mor som egentlig er ganske lat, og som trimmer av frykt for hvordan jeg blir om jeg ikke trimmer :-)
  GOD PÅSKE!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Flinka! Ja, jeg kunne vel kanskje fått det til hvis jeg virkelig sto på litt, men det er så mye annet som må gjøres og....hehe:)

   Slett
 8. Endelig har du skjønt der, Synnøve. Telle kalorier er det eneste som funker.Men spis masse grønnsaker og frukt, 750 gr.dgl.Det teller nesten ingen kalorier. Og spis grovt brød, men ikke mer enn 60 gr. pr måltid. Viktig å fordele kaloriene med jevnt mellomrom, slik at forbrenningen alltid er på topp.Hilsen tante-pose :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære vene....må jeg veie brødskivene? Hehe...ja, ja, man må visst jobbe for kiloene:)

   Slett
 9. Hehe, sitter her å stooorler av det du skriver, kjenner meg veldig igjen! Jeg vet åsså hvem du er og da ser jeg det hele mer for meg, når du "svisjer" fra den ene dietten til den andre;);) Men jeg for min del anbefaler lavkarbo på det sterkeste!!! Jeg har drevet med slanking hele livet og aldri følt jeg har kunnet kost meg i det hele, bare passet på hva jeg puttet i munnen, mens nå har jeg gått på lavkarbo halvannet år og føler jeg for første gang skikkelig kan kose meg og ikke minst være mett uten å legge på meg, helt nytt liv for meg! Jeg var ikke noe særlig overvektig men hadde noen få kg jeg ville ha av og ikke få på meg igjen med en gang jeg skeiet bittelitt ut. Anbefaler på det sterkeste fristendende lavkarbo sin nye bok, der har du alt en kan øsnke seg av søtt og godt som en virkelig kan kose seg med uten noe som helst dårlig samvittighet og den nye boka til Lena Beatrice, der har du enkel hverdagsmat, akkurat sånn som jeg følte jeg trengte, liker ikke kompliserte oppskrifer til hverdags og heller ikke kan jeg leve på egg og bacon og den slag! Sjekk de bøkene ut så tror jeg du vil forstå hva jeg mener, mine står på kjøkkenet og jeg bruker de hele tiden! Etter min siste fødsel tok det også litt tid før vekta gikk ned men plutselig begynte den å gå ned og da gikk det veldig
  fort, du må bare spise nok rett og slett, tror det er der de fleste gjør feil, spiser for lite... Men men, dette var bare noen tips fra meg, fordi jeg har gjort akkurat det samme som deg oppigjennom, prøvd det ene etter det andre for å komme ned de kiloene jeg ville og å holde vekta der og det er bare dette som jeg har lykkes med i lengden! Jeg også elsker Mc Donalds;);) Når du har kommet ned der du vil i vekt så kan du gå en sjelden gang der og skeie skikkelig ut, det gjerde jeg her om dagen, med is og kaffi på toppen av det hele og så er det tilbake på lavkarbo dagen etter, går heeeelt fint;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, vi får se, da, vettu. Plutselig er jeg på lavkarbo igjen....hehe. Hvis ikke denne kaloritellingen funker heller....

   Slett
 10. Hehe, uansett masse lykke til ihvertfall!:)

  SvarSlett
 11. Rockeringen fungerer fett foran tv'en når en alikevel ser på et eller annet program :)

  SvarSlett
 12. Lykke til Synnøve! synes du er flink jeg! ikke lett å gå ned i vekt, og ofte blir man veldig utålmodig. Lavkarbo funket ikke på meg heller hvis det er en trøst ;) og jeg gikk på det over et halvt år - gikk ned 5 kg - det går sakte på lavkarbo..

  SvarSlett

Koselige kommentarer fra koselige lesere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...