onsdag 9. februar 2011

Prosjekt "sukkerfri" i USA...?!

Hei hei....
Prosjektet om å være sukkerfri i 2011 har fått seg en kraftig knekk.... Dessverre.... Jeg hadde håpet jeg ikke behøvde å skrive et innlegg som dette, men siden jeg har vært så offentlig av meg ,og tok sjansen på at jeg skulle klare dette, må jeg vel ta følgene av mine hand linger..

Jeg hadde en misstanke om at det ville bli vanskelig å holde seg unna sukker i USA, og jeg fikk på en måte rett.
Når man er gjest i svigerfamiliens hus, vil man jo ikke skuffe ved å ikke spise maten som blir servert, så jeg falt for fristelsen og smakte på en aldeles nydelig ostekake. Og når den var fortært var grensen for å fortsette i samme spor stor.....så da ble det både cockie (s) OG sitronkake på undertegnede....uff og huff( etterfulgt av veldig dårlig samvittighet og en EKKEL fæl følelse som faktisk inspirerer til ALDRI å spise kaker igjen).

Det som igrunn er litt interresant er at den påfølgende natta sov jeg fryktelig dårlig. Jeg var helt stressa og nærmest skjelven, og jeg har kommet frem til at det MÅ være pga sukkeret. Jeg var så og si sukkerfri før dette forferdelige skjedde, så kroppen fikk vel sukkersjokk,tenker jeg......anyway.
Jeg velger å se positivt på det negative og konkluderer med at det egentlig var bra med en sprekk.

Bra på to måter:

1. Det var fantastisk godt med litt(!!) kake.....
2. Følelsen i kroppen etterpå har jeg ikke lyst å få igjen, så det er en STOR motivasjon til å forbli sukkerfri( for ever...men vi tar et år av gangen)

På den endre siden er det igrunn veldig enkelt å lev sunnt her.... Restaurantene er pålagt ( ved lov, faktisk), å ha kaloriinnholdet på alt som selges synlig på menyen. Genialt, spør du meg. Da får man en liten pekepinn på kaloriinnholdet hvertfall....( skriver mer om dette senere...MED bilder)
Valgmulighetene er også enorme her.... Du kan faktisk velge det sunneste av det sunne til hvert måltid.... Til og med supemat får man kjøpt på matvarebuttikkene ( som juice)! ( kommer mer om dette også senere)

Så der var det sagt.... Jeg sprakk.... Men nekter å bli liggende i sukkergrøfta...nå gjelder det å få tilbake godfølelsen ved å være sukkerfri:)

Beklager div skrivefeil, men kunnskapene er ikke store nok til å rette på alt via iPad....

Ha en fin dag!
Klem

5 kommentarer:

 1. Hehe, det er lov å sprekke! Og det er lov å moderere og lov å feile. Don't beat yourself up over it. Kan ikke se for meg at jeg ville klart det i USA i hvert fall. hello, donkin donuts......

  Lykke til videre. :) Og kos deg der borte! Og da mener jeg KOS deg!

  SvarSlett
 2. Det skal du ikke ta så tungt ;) Fint at du fikk en reaksjon da, det viser jo at kroppen din har det bedre uten sukker!! :)

  SvarSlett
 3. Solveig Bekkevold9. februar 2011 kl. 13:07

  Du er rå Synnøve! Elsker å lese bloggen din og savner de gode stundene i leiligheten din på Brunstad. Når jeg fikk velge hvilken tekopp jeg ville i samlingen din og du gav meg en engasjert innføring i musikkterapi. Også masse godt samfunn da :) Håper dere storkoser dere i USA :)
  Stoor klem fra meg

  SvarSlett
 4. Hei!! =) Så utrolig flink du er!! Mitt spørsmål er om du har en mail adresse?? Vil gjerne skrive litt med deg om sukkerslutt osv.. Klem =)

  SvarSlett
 5. Saa koselig:) synbol@online.no

  SvarSlett

Koselige kommentarer fra koselige lesere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...