torsdag 13. oktober 2011

Tante(r)!

I går fikk jeg den beste nyheten på leeeenge! Min bror og hans kone (min skjønne svigerinne) venter tvillinger! To jenter!
De har tre barn fra før, hvorav den eldste og eneste jenta har ønsket seg en søster leeenge. Nå får hun ikke bare en, men to!!
Snakk om lykke!
Nå syns dere kanskje det er litt rart at jeg er så engasjert og glad på deres vegne, men jeg er bare helt ubeskrivelig glad i tantebarna mine! (Jeg har fem av de)De er liksom en del av meg, føler jeg!
Det er fantastisk å få være en del av deres liv og få lov å følge med på utviklingen.
Det er fantastisk å oppleve at de kommer løpende mot meg og vil ha en god klem når jeg ikke har sett de på lenge.
Det er fantastisk å merke at de er glad i meg også!
Som en beskrivelse av hvor glad jeg er i tantebarna mine, var jeg livredd da jeg gikk gravid med Jonasgutten for at jeg ikke skulle bli like glad i han som jeg var i tantebarna......(Det gikk bra. Han er høyt elsket! Hehe)
Og nå kommer det altså to jenter til i tantebarnflokken!!!
Det blir nok litt rosa heklings og strikkings fremover nå,ja....!

Hvis mine egne tanter er like glad i oss tantebarna som jeg er i mine, er jeg utrolig heldig! Og det føler jeg faktisk at de er! De strikker til barna og har alltid vært der for oss, selv om vi ikke alltid har sett hverandre så ofte! Jeg er så heldig å ha vokst opp i nærheten av tre ( av 11!!) fantastiske tanter! Takk for alt dere har betydd for meg (dere vet hvem dere er, og jeg tror dere leser bloggen min:)). Takk for alle gode minner så langt, og takk for sokker, genser og vognpose og alt annet dere har gjort for meg og alle andre tantebarn som jeg vet dere er så glade i.

Tanter er en fantastisk ting......både å ha noen av de, og få love å være en selv!
Vi har mange roller i livet, og tanterollen er en av de aller aller beste, etter min mening!
Jeg regner med at dere tanter der ute er enig med meg...

7 kommentarer:

 1. Ja dette var en fantastisk nyhet Synnøve. Jeg har jo et spesielt hjerte for dere tantebarn siden jeg fikk lov å bo 5 år i samme hus på Vear. Helt spesielt kjekt å få dere på besøk og da var Trygve bare veldig liten,satt på fanget mitt og jeg leste for han. Minner jeg aldri glemmer. Dere var jeg spesielt glad i. Klart jeg er glad i de andre og ,men et spesielt bånd ble knyttet til dere den tiden. For et par dager siden satt jeg ved siden av trygve og Federica i en begravelse til vår kjære tante. Da fortalte de at de ventet en liten og skulle på ultralyd. Da måtte jeg jo love de en slik deilig liggepose som jeg hadde strikket til deg og Steffi. Kan jo ikke gjøre forskjell. Men i går får jeg en tekstmelding at hvis du skal strikke til Federica må du strikke til to. Jeg fikk nesten sjokk,men et jubelsjokk. Da må jeg jo strikke to poser,så nå må jeg bare henge i å bli ferdig med det jeg holder på med. Lykke til forresten Synnøve med fødselen din og. Klem en tante som er veldig glad i dere. Tante Ingrid H.

  SvarSlett
 2. Veldig koselig blogg "fru Holt", skjønner at jeg har gått glipp av noe ved ikke å være inne på den. Må ønske dere alle lykke lykke til med tvillingjentene, jeg ble selv utrolig glad igår da jeg fikk høre det. Alt godt ønskes deg og dine også Synnøve. Hilsen inger

  SvarSlett
 3. Å så gøy!!!! Blir jo helt rørt når jeg leser innlegget ditt jeg :) Her i gården er det ikke mange tanter hverken den ene eller andre veien og jeg kan absolutt se for meg at det må være fantastisk med et slikt nettverk og å selv være del av et for søte små. Herlig!

  SvarSlett
 4. Det er så sant, Synnøve! Elsker å være tante! Og så lenge jeg ikke ser tantebarna mine (de bor jo ganske langt unna... *sukk*) gir jeg min tantekjærlighet til andre "trengende" barn :-)

  Gratulerer med de kommende tvillingene!!

  SvarSlett
 5. Så herlig med to nye tantebarn. Selv blir jeg tante for tredje gang i mars og siden jeg selv har to gutter håper jeg de får ei jente så jeg kan få heklet litt rosa, det blir liksom ikke så mye slikt her i huset. ;-)

  SvarSlett
 6. Å så fint innlegg du har skrevet Synnøve. Ble nesten rørt.
  Du har nok helt rett i at vi tanter er like gla i våre tanteunger som du er i dine..Ja du skulle bare vist hvor gla jeg er i alle mine tanteunger. Like gla i alle sammen. Skulle ønske jeg var 30 år yngre,for da skulle jeg stilt opp for dere alle.Er også veldi gla i barna deres. De er jo bare helt nydelige.Lykke til med fødsler alle sammen.Klem fra Moster Åse

  SvarSlett
 7. Tanter kommer i alle former,alle størrelser og aldre. Noen vet alt - andre vet nesten ingen ting, men får deg til å le en masse.HURRA FOR TANTER !Verden ville ikke klart seg uten dem.
  (Dette er sitat fra en bok jeg har fått av deg , Synnøve. En av mine 32 elskelige tantebarn. Glad i deg :)

  SvarSlett

Koselige kommentarer fra koselige lesere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...