mandag 26. desember 2011

Vel overstått og nye planer...

Da har også jeg(vi, da...) arrangert julefeiring for første gang. Og jeg forstår nå virkelig hvordan mor og dere "eldre" har stått på for å gjøre det koselig for oss i alle år. Det ER jommen meg litt av en jobb....
Ikke selve julaften.
Den var bare koselig.
Men alle disse forberedelsene man føler man må gjøre.
Man må vaske, handle, handle, handle mer, pynte, bake, rydde, rydde, og rydde i det uendelige, holde unna klesvasken (slik at det faktisk er mulig å se badegulvet for gjestene)etc etc.I tillegg til at "man" har en etttåring som utforsker det meste av husets kriker og kroker og gjerne roter til det a`mor akkurat har ryddet opp. Og en liten skatt på 7 uker som krever sitt...phu....(Jeg klager ikke, altså, men prøver bare å illustrere den lille bobla jeg har vært i i noen uker nå:)
Men det er jo stas, da! Forventningen og gleden over å stelle i stand for familien og undres om de liker julepynten min og om de liker middagen osv....
Og det ble en vellykket julekveld ( med litt hjelp av mor for å få svoren sprø....)Tror unge og eldre koste seg.
Også var det veldig deilig å ha julaften hjemme og slippe å drasse med to barn ut og inn av bil osv...
Her er et lite utdrag av julepynta hus og julaftenbilder.
Plutselig får jeg det for meg at jula skal ut, så best å knipse noen bilder før det er for sent, fant jeg ut...


En samling som vokste seg enorm ettersom gjestene dukket opp...

Storebror fra i fjor...

Lillebror...
Og husmor ....(haha)

Ikke mye rødt å spore i pynten hos meg. Liker det enkelt med grått, hvitt, sølv, bittelitt gullk og natur (kvister og granabar). (Blir litt småstressa av rødt...hehe, men det er koselig hos andre, for all del....)
Bordet var dekket med grå duk, sølv og hvite lys og en liten pakke til hver av gjestene på tallerkenen som var pakket i sølv med hvitt bånd. Serviettene hadde et lite innslag av gull...


Denne søte keramikknissen fikk jeg til jul av min nydlige niese.Fantastisk, etter min mening!Skal ta vare på den som gull!

Nå er planen å roe heeelt ned resten av jula, og bare kose meg med en stor og to små skatter.
Ser frem til pinnekjøtt hos mor og far 3.juledag, men ellers har vi ingen planer og det er fantastisk deilig!!
Kanskje jeg får tid til å strikke litt også....
Disse prosjektene er på "to do" listen forløpig:Sokker, lue til storebror og kanskje noe til meg selv.....hvis jeg har guts nok til å starte på denne som jeg syns er helt nydelig:
http://www.pickles.no/genser-p-en-kveld/

Ha en nydelig 2.juledagskveld!

5 kommentarer:

 1. Du er så flink, Synnøve! Digga dekkingen din :D Christine

  SvarSlett
 2. Jeg er kjempestolt av deg Synnøve. Dette var bare helt topp fra a-å. Du er så kreativ at jeg blir helt målløs. Kanskje noe medfødt fra din pappa????? og kanskje mamma ????????????

  SvarSlett
 3. Å, nei..det der er nok fra tante..;)Kjempefin jul, Synnøve. Har hørt rykter og detaljer. Men en annen ting: Nå var det jammen påtide at bloggen din ble oppdatert.;)

  SvarSlett
 4. Takk for koselige kommentarer:) Ja,nå tror jeg bloggelysten er kommet tilbake, så da blir det nok litt mer oppdateringer fremover, ja...

  SvarSlett
 5. Så koselig Synnøve! Liker egentlig best "ikke rød" jul jeg også.. men nå er barna så store at jeg får klar beskjed -om at hvitt og rosa kan vi ha resten av året;-) Hehe.. måtte le da Phillip sa det. God romjul til dere, så sees vi kanskje til nyttår:-)

  SvarSlett

Koselige kommentarer fra koselige lesere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...