søndag 1. januar 2012

Planer....

Siden "alle" skriver om sine nyttårsforsetter, tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om mine planer for, ikke bare 2012, men for fremtiden generellt....Oppfinnsomt, ikke sant?

Det er rart hvordan livet forandrer seg drastisk når man får TO barn. Det tar jommen meg tid til å bli vant til tilstanden! Men du verden så koselig det er når man har blitt vant til "det nye livet". Det er fantastisk å ha bli betrodd TO friske skjønne skatter!
Her en dag fikk jeg en sms fra min kjære mor, der det sto bl.a: "Kos deg med dine små, og husk at de er gaver fra himmelen!"

Min plan (kall det gjerne nyttårsforsett) er at jeg skal leve mer i nuet, og sette pris på de små øyeblikkene med mine kjære gaver fra himmelen.

I stedet for å tenke på alle de gangene jeg må vaske gulvet fordi min lille storebror VIL SPISE SELV , kan jeg heller tenke på hvor fantastisk det er at min lille gutt har begynnt å klare flere og flere ting!!Jeg slipper tross alt å mate han!
I stedet for å tenke at jeg må sove...har sovet for lite.....når kan jeg sove.....sove sove sove....kan jeg tenke at  jeg hadde nok ikke fått barn hvis jeg ikke var i stand til å klare meg med litt mindre søvn i en liten periode av livet. For det er jo de det er. Kun en liten periode av livet!

Jeg er takknemlig for at jeg kan bli litt mindre egoistisk for hver dag som går, og heller sette pris på de små øyeblikkene som gir meg såååå masse glede og menig med livet!

Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

 1. Det var virkelig en fin tanke som også jeg som "gammeltante" kan benytte meg av. Leve i nuet, ja..Det er jo det som er selve livet, ikke langt der fremme. Livet er i dag, det er nååå. Lykke til med din meningsfyllte jobb, Synnøve. Herlige bilder, he he :)

  SvarSlett
 2. Det var veldig fint skrevet Synnøve! Vi er utrolig rike som har fått slike gaver:-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Helt enig med Therese. Du er så flink å skrive og få frem poenget. Det er viktig. mamma

  SvarSlett

Koselige kommentarer fra koselige lesere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...