mandag 6. august 2012

Om å levere barna i barnehagen...


Jeg har overlevert det kjæreste jeg har og de to beste guttene i verden (sånn helt objektivt sett) til totalt fremmede mennesker som jeg ikke vet NOE om.
Jeg vet ingenting om bakgrunnen deres, men går ut fra at de i det minste har levert politiattest for å få lov til å jobbe i en barnehage.
Det oppleves som fulstendig galskap.
Jeg prøver å overbevise meg selv om alle grunnene vi har for at de skal gå i barnehagen, men følelsene er IKKE med på de tankene for tiden.

De første dagene gikk det slik:
Minstegutten likte seg godt og hadde ingen problemer med at jeg gikk, mens eldstegutten gråt sine modige tårer.....Det var sekunder fra at jeg brøt ut i strigråt selv, men jeg tok meg sammen og gikk....
Heldigvis fikk jeg en sms 5 minutter senere om at han hadde det bra og lekte fint. 

I dag:
Begge to koser seg i sandkassa når jeg sier at jeg skal gå. Storegutten kommer å gir meg en klem, og jeg kan gå uten en eneste liten tåre fra den kanten.
Jeg er trygg på at de har det fint, og jeg har blitt bittelitt bedre kjent med de som jobber der. Nok til å forstå at de er gode og omsorgsfulle mennesker som er glad i barn.
Det er alt jeg bryr meg om. At de får omsorg og blir tatt godt vare på.
 
Når jeg tenker meg om, var det like ille i fjor da eldstegutten skulle begynne i barnehagen Det var værst for meg...
Hvor er støttegruppa for "Triste mødre som akkurat har levert skattene sine til vilt fremmede folk"?

Ja, ja, det går seg nok til......


2 kommentarer:

  1. du er ikke den eneste med de følelsene:) her er alle tre i bhg med full plass. Og de trives heldigvis veldig godt. Ofte har de korte dager i bhg, så Så dårlig samvittighet har jeg ikke. Men det taler imot all sunn fornuft og forlate barna på den måten. Men sånn tenker ihvertfall jeg. Og det er delte meninger om det også da:) Siden jeg er sykemeldt så er minsten mest mulig hjemme, jeg må nyte mens jeg kan:) Flotters dag til deg og dine Synnøve ♥

    SvarSlett
  2. Så bra at ting går så bra da. Har vært litt dårlig opplegg på Wills barnehage denne sommeren, ingen kjente voksne-bare ferievikarer og noen fra andre avdelinger. Det har gjort Will litt utrygg, men i morgen er vist 1 fast tilbake, gleder meg. Lykke til vidre med go guttene dine.

    SvarSlett

Koselige kommentarer fra koselige lesere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...