søndag 2. januar 2011

Vips...så ble jeg sunn, gitt!

Det er så utrolig deilig følelse å vite at man er sunn!
Det har gått over all forventning i hele år, faktisk!
Og jeg har selvfølgelig stor tro på at den sunne linje skal fortsette i hvertfall et år i første omgang!
Vi er allerede tre dager inn i 2011, og jeg har ikke smakt sjokolade eller annen styggedom siden kl 00.00 den 01.01.2011. Ikke værst?!
Jada, jeg skal være realistisk. Det kommer til å komme dager (sikkert ganske snart også..kanskje allerede i morgen...) hvor jeg har en helt ubeskrivelig trang etter sukker. Det kommer til å dukke opp fristelser i et bankende kjør.
Det kommer til å bli vanskelig.
Men jeg er så utrolig klar for forandring.
Så utrolig klar for å "snu" den usunne utviklingen.
Så utrolig klar for å kanskje gå ned et par kilo....(selv om jeg har bestemt meg for ikke å snakke om antall kilo her på bloggen....måtte bare nevne det, liksom)
Som jeg har vært inne på tidligere, er jeg av natur veldig optimistisk, så jeg kan jo ikke tro noe annet enn at dette skal går bra.
Gleder meg til å forbli sunn!

PS!
Jeg har også en flott kar av en bror som skal i gang med, som han selv sier: "Et aldri så lite slankeprosjekt". Han blogger om det , til og med. Tøfft!

3 kommentarer:

 1. ~ Må si du har en inspirerende blogg. Den dagen du skrev om den pepsimaxen sluttet jeg og med den. Kom til og tenke på at den dagen jeg sluttet med cola og gikk over på pepsimax,det var da kiloene randt på i bøtter og spann faktisk. No er det slutt med all brus og søtsaker skal det og bli slutt på. Godt nytt år til deg og lykke til med de nye forsettene,jeg skal prøve og få orden på livet mitt jeg og:-)
  Hilsen Signe ~

  SvarSlett
 2. Sjokolade og brus er jo godteri og usunt, (og light), så det er greit å kutte ut. Kaker spiser man i selskap, og kan da begrense det til et stykke (gjerne en sunn kake)
  Men jeg ser ikke helt hvor alt annet sukker er et problem?? Hvor bruker du sukker hen, på brødskiva, i rundstykkene? Da skjønner jeg det. Vi er 8 personer og bruker kankje 10 kg rent sukker i året. Mesteparten går til hjemmelaget saft og syltetøy - som er mye sunnere enn det som kan kjøpes.
  Hva annet bruker du sukker til? Jeg bare lurer??
  Og dersom du bytter ut vanlig sukker med noe, er ikke det kunstig søtning da, og like usunt?

  SvarSlett
 3. Til Sidsel: For meg er sukker blitt et problem fordi jeg har blitt avhengig av det. Som jeg har skrevet tidligere er det sjokolade, kaker og is jeg i hovedsak skal kutte. Ikke sukker som er i vanlig mat som f.eks litt syltetøy av og til. Problemet for meg er at jeg har spist sukker i form av sjokolade, kjeks, kaker eller is HVER dag til tider, og det er dette jeg liksom skal kutte ut. Det er ikke maten jeg spiser hver dag som er problemet, men sjokoladen og pepse maxen:)
  Jeg kommer til å erstatte hvitt rafinert sukker med naturlige alternativer som f.eks sukrin ( i denne er det null kalorier og den har null påvirkning på blodsukkeret). Kunstig søtning er jo , som du sier like usunnt.
  Det er jo flott at dere ikke spiser mye sukker. Det er dit jeg vil komme også!

  SvarSlett

Koselige kommentarer fra koselige lesere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...