lørdag 5. mars 2011

"Ostekake" uten sukker, melk og gluten. Er det mulig?

Ja, det er nok det.
En av bloggene jeg følger fast og som er proppfull av inspirasjon i den sunne matveien er bloggen "Superlivsstil"
Igår skrev hun om en raw kake hun hadde laget. Sjekk den ut! Den ser helt utrolig nydelig ut. Jeg var nysgjerrig på om jeg fikk det til også, og satte igang.
Jeg har gjort noen få justeringer, men den ble faktisk veldig god "my way" også.....selv om jeg glemte å ha i kokosolje i skogsbærfyllet.


Psyllium husk hadde jeg heller ikke i hus. Dette er en viktig ingrediens å ha med siden den er med på å stivne kaken. MEN det funket faktisk fint uten også. Den ble ikke så fast, men smaken var det ingen ting å utsette på. Nam nam....Også null sukker, null gluten og null melk, da gitt...


Jeg mikset og trikset litt for mye til å komme med en oppskrift, tror jeg....
Hvis jeg prøver den igjen, noe jeg mest sannsynlig kommer til å gjøre (Og da skal jeg ha med psyllium husk!) skal jeg legge ut oppskriften.

Enn så lenge, bruk Superlivsstil sin. Hun er best!

Den smakte nyyydelig!!

Ha en fin kveld:)

2 kommentarer:

  1. Skulle kommet hit, jeg har alltid psyllium/ Husk :-)
    Camilla

    SvarSlett

Koselige kommentarer fra koselige lesere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...